ONS AANBOD

Aanmelden


Opleidingen


LPAD

Dynamisch assessment

IB

Individuele begeleiding

PLANNING OPLEIDINGEN EN WORKSHOPS

Workshop Magneetbord: woensdag 9 november a.s.

Basisopleiding: in de loop van september 2022

IVP1: afgerond december 2021, start nieuwe opleiding 11 november 2022 in Harderwijk

IVP2: start onbekend

LPAD: start onbekend

Leren Denken Op de Tast/Tactile: deze is in het voorjaar van 2022 afgerond

IVP Basic: datum moet nog vastgesteld worden

Een aantal opleidingen kunnen eigenlijk alleen maar (deels) fysiek gegeven worden. afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen wordt bekeken of opleidingen werkelijk plaats kunnen vinden.

Opleidingen en workshops gaan door bij voldoende deelname.


Bestellen materialen bij Feuerstein Publishing House


Je hebt een training gevolgd bij DenkSterk en materialen ontvangen, bijv. instrumenten en een handleiding. Deze materialen kun je aanschaffen wanneer je ze verbruikt hebt en je kunt andere, meerdere materialen bestellen.


Hoe werkt dit?


1. Stuur een mail naar onderstaand mailadres en vraag om een bestelformulier. Geef daarbij aan voor welke cursus je gecertificeerd bent en dat je de cursus bij DenkSterk gevolgd hebt.


        Michal Edry, COO

        Feuerstein Publishing House Ltd.

        T/F: +972-25660018

        E: mleorders12@gmail.com

        W: www.Feuerstein-pbh.com


2. Zodra je een bestelformulier ontvangen hebt, plaats je je bestelling zoals aangegeven op het bestelformulier.


3. Vervolgens worden de materialen geleverd. Doorgaans gebeurt dit binnen twee weken. Controleer de geleverde materialen op onvolkomenheden. Maak een foto als dit het geval is en meld dit z.s.m. aan het FPH. Wees helder in wat er niet in orde is en wat je wilt. De ervaring is dat dit vervolgens goed opgelost wordt (nieuwe, goede levering).


4. Je ontvangt een factuur van het FPH en betaalt zoals aangegeven. Het kan zijn dat de douane invoerrechten vraagt. Doorgaans gebeurt dit alleen bij grote leveringen. Mocht dit het geval zijn dan kan je bezwaar aantekenen zoals aangegeven bij de levering (telnr bij levering). Geef als argument aan dat het educatieve materialen betreft.


DenkSterk is op geen enkele manier verantwoordelijk voor bovengenoemde bestellingen. Dit gaat buiten ons om. We vermelden op onze website alleen het besteladres voor materialen als extra service.